Zoeken naar an*

Uw zoekactie voor an* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Eric 69 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Pijpdate senior
Ik ben van Ingelmunster 170 79 69 kan discreet ontv hygiëne gevraagd en geboden NO FAKE VERZORGD GESCHOREN NT ROKER poppers vd liefhebbers ik reageer niet op hi hallo met een woordje uitleg en pic krijgt antw Mvg E  

Pijpdate senior
gisteren
Jef 58 jaar Antwerpen - Edegem
Deze middag
Welke slanke verzorgde discrete rustige man kan mij, idem dito, vandaag ontvangen. Tot 14u00 ongeveer. Graag je stats en wensen. Liefst ten zuiden van Antwerpen. Tot straks?  
gloryhole 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
glory hole
je komt discreet via tuin binnen ,daar is een deur open en vind je een gloryhole,pik erdoor en anoniem keeldiep gepijpt of gerukt zijn tot je spuit.Ik verzorgde gast 47 177 78,foto is mijn pik door de hole  

glory hole
gisteren
Sexbuddy 50 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Sexbuddy
Onervaren hetero die bischierig is zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken , discretie en hygiëne voor mij zeer belangrijk. Niet puur een sexdate maar een Friend With Benifits waarmee ik ook goede gesprekken kan hebben en die niet ouder is dan 50j en me kan ontvangen en die liefst slank is , niet-roker , intiem geschoren ENKEL reacties met stats / intieme foto(s) en een tekst van meer dan 2 zinnen krijgen antwoord. Ik kan me enkel verplaatsen en niet ontvangen in de regio Aalst/Geraardsbergen/Edingen/Halle Mijn stats zijn 49 jaar 1m74 88kg 17/5  
gisteren
Dany 61 jaar West-Vlaanderen - Mesen
Op de massagetafel voor morgen woensdag
Ik ben 61 jaar bi 1m74 85 kg. Je gaat met je onderbroek aan op de massagetafel liggen. Ik streel je speelgoed over je ondergoed en als ik voel dat je pik een erectie begint te krijgen trek ik het ondergoed uit en ga door met de massage tot dat je klaarkomt. Het is wel met de hand en de mond. Antwoorden met je stats geen stats is geen antwoord.  
gisteren
Kris 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Tussen Oudenaarde en Brugge
Hey! Deze 35 jarige bi wil vertrekt rond de middag van Oudenaarde naar Brugge, waar mag ik langskomen voor wederzijds plezier? Graag reacties met foto. Zelf ben ik 185, normaal gebouwd, 17cm getrimd.. Antwoorden met scenario hebben voorrang.  
Paul 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en... Ook vanmiddag
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Misschien help jij mij een beetje? Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en... Ook vanmiddag
gisteren
Geile pik 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek paal waar ik mee mag spelen !
Op zoek naar iemand met ne lekkere paal die ik mag komen afrukken tot hij schiet van genot ! Ik verplaats me tss 11u30 en 13u00 rond kanten provinciestraat in centrum Antwerpen,welke paal wil er spuiten ? Stats + pic = reactie.  
HelpWanted 41 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie ontvangt rond E34 voor pijpdate?
Hetero speelt af en toe graag met M… wie ontvangt deze VM kortbij E34 voor wederzijdse pijpdate? Geen kusjes, knufjes of ander klef gedoe. Ik kom binnen, je zet je in de zetel, broeken open en pijpen maar. Geen blabla, nadien vertrek ik weer. Reageer met ingo en foto aub, anders sowieso geen reactie. Tot zuigs?  

Wie ontvangt rond E34 voor pijpdate?
gisteren
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, zoekt éen vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior en/of bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan/kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10